Napísali o nás: Keď ultrarýchlosť nie je nebezpečná – ale premyslená. Práve takú prináša foodpanda (cas.sk)

„Ste hladní? Potrebujete rýchlo doviezť pár vecí do domácnosti? Do polhodiny sme u vás – od momentu objednania.“ S týmto mottom nedávno do slovenských doručovacích vôd skočila foodpanda, člen veľkej medzinárodnej skupiny Delivery Hero.

Na Slovensku v tomto segmente štvrtý hráč v poradí. S ambíciami byť prvý v rýchlosti doručenia vašej objednávky.

Pred vašimi dverami do 30 minút

Nie je to nejaká kačica? Veď napríklad v Bratislave často nemáte šancu dostať sa za polhodinu z jedného konca mesta na druhý – či už v dopravnej špičke, alebo mimo nej… Logická úvaha – a veľmi jednoduchá odpoveď: foodpanda nejazdí z jedného konca mesta na druhý. Ani v Bratislave, ani v ďalších slovenských mestách.

„Za celou našou logistikou máme pomerne zložitý algoritmus, ktorý zohľadňuje dopyt od zákazníkov, kapacitu kuriérov a situáciu na cestách,“ poodhaľuje rýchlostné know-how foodpandy jej CEO Filip Fingl. „Keby sme to povedali veľmi zjednodušene: zoberieme reštauráciu alebo obchod a okolo nakreslíme kružnicu. Určíme tak vzdialenosť, pri ktorej sme schopní dodržať polhodinový čas doručenia. V realite však berieme do úvahy aj dopravu a ako vyzerajú cesty, takže je to v konečnom dôsledku taký čudný mnohouholník, v ktorom sa objednávky pohybujú.“

foodpanda neustále sleduje všetky dáta, neraz dané zóny zmenšuje, aby kuriéri stále boli schopní dodržať sľúbený čas. Preto si zákazník môže objednať jedlo alebo tovar len z prevádzok vo svojom okolí.

„Nechceme sľubovať niečo, čo je nerealistické. Doviezť tovar rýchlo vieme z vášho okolia, nie z druhého konca mesta. Tento spôsob doručovania využíva Delivery Hero po celom svete a funguje to,“ dodáva Filip Fingl.

Tak čo – už ste si objednali? Do polhodinky je kuriér u vás…

Viac informácií nájdete na stránke www.foodpanda.sk alebo na www.press.foodpanda.sk
V prípade záujmu o partnerstvo a nadviazanie spolupráce nájdete dôležité informácie na stránkach info.foodpanda.sk/partneri alebo info.foodpanda.sk/spolupraca alebo info.foodpanda.sk/obchody

Článok nájdete na: https://www.cas.sk/clanok/2612497/ked-ultrarychlost-nie-je-nebezpecna-ale-premyslena-prave-taku-prinasa-foodpanda/